USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

BEJİNG ELEĞİN ALTI VE ÜSTÜ…

14-12-2023

Evet, gel gelelim tarihin tekerrür edeceğin zamana bakalım. Bu son zamanlarda. Bir algidir almış başını gidiyor. Ağzı olan konuşuyor herkesin ağzında bir Amerika, İsrail, Filistin bugün. Yüz yıldır orta doğuda bir sömürge tufanı almış başını gidiyor.

Ve bu orta doğuda tüm Dünya Bunu bildiği halde. Ağzı olan konuşuyor ama icraata geldiği zaman Boş Siyonistlerin Orta Doğu'da işi ne dünyanın en zengin ve en tarım en petrol hayvancılık Bor, Altın, Elmas konusunda cengin bir Ortadoğu coğrafyasında bir avuç Siyonist Teröristin ne işi var.

Bu 100 yılın içinde getirisiyle götürüsüne baktığımızda BEJİNGE (Eleğe)  vurduğumuzda  karşımıza  o kadar büyük   tehlike  vardır ki bunu hala algılamaya  çalışıyoruz dış güçleri nerelere kadar sızdığını bunun anlamamak bence  AP....LİK....

İçimize sızan bu Siyonist ve Ermeni kökenli Türk Kimliğini almış adını Mehmet, Mustafa, Kemal, Türk, Öztürk bunların bu geçmişte 1930’larda Türkiye’ye getirilip Vatandaşlık verilmesi manidar değil mi?

Nitekim HİRANT DİNK cinayetinde Türkiye'de binlercesi ayaklanıp HEPİMİZ ERMENİYİZ Pankartlarıyla   istiklal caddesinde boy  gösterip işte biz buradayız  der misali bunun yanında terörist örgütlerini silahlandırıp Çanakkale’de Malazgirt’te omuz omuza vermiş.

Türk Kürt Kardeşi  birbirine kışkırtıp  büyük bir Kosova ve bölücülüğe gitmek amaçları bu gün  baktığımızda asıl hedefleri  8 devleti parçalayıp Türkiye'de dahil  Orta Doğuda büyük YAHUDİ DEVLETİNİ KURMAK İSTEMELERİ Bu kurgulanan senaryoda TÜRKİYE’NİN GÜÇLENMESİNİ Engellemek bir avuç terör örgütüne  destek vermekle.

Kaos yaratmak hiç bir fayda sağlamayacağını ancak ancak fireni patladığı bir aracın önüne bir takoz (ŞONİK) atmaya benzer Tarihin derinliklerine indikçe kendimizle yüzleşmenin kendimizle hesaplaşmanın zamanı geldiğini ölenin öldüreninde  biz olduğumuzu öldürülenin de kardeş  ölenin  şehit düşeninde kardeş olduğunu  bilmemiz gerekiyor... 1071’lerde Anadolu topraklarda hüküm surmuş.

Bir uygarlığın TAHRİP olmuş TEVRATİ kendilerine rehber gösteren bir avuç teröristin Ortadoğucu karıştırması aklıselim işi değil.

Artık Ortadoğu'da  vampir gibi okyanusun  öbür ucunda GELİP üç beş çapulcusuyla yüzyıllardır  kan emen bu kuduz köpeklerini ağızlarında  salyanlarıyla çoluk çocuk daha annesinin ceninde  kadınlara binlerce ton kimyasal bombalarla saldıran imha etmeye çalışan kanun kural  tanımayan bu TERÖR ÖRGUTÜ yarın  çocuklarımızın, Torunlarımızın karşısına çıkması bizi düşündüren bir süreç.

Birlik beraber olmanın zamanı geldiğini zaten bilindiği gibi hiç ayrılmadık her zamanda birlik beraberdik. Ama kenetlenmek zamanı Irkçılık ve bölücülük yapan içimize sızan.

Bizim gibi konuşan bizim gibi ibadet eden bizim gibi adı Mustafa, Ahmet, Kemal, Öztürk, Türk, Bayrak  vs. Türk kimliği taşıyan kripto SİYONİST DÜŞMANLARA DİKKAT ETTMEK  ZAMANI.

Barışı kardeşliği nasıl sağlanacağını bu TOPRAKLARDA ARAMAK LAZIM. BATIDA DEĞİL.

Zenginliği Temizliği özgürlüğü insanca yaşamayı DİNİ, DİLİ, RENGİ. Bu kadim  ORTADOĞU TOPRAKLARINDA ARAMAK  LAZIM. Nitekim Batman’da bu din Kültür Zenginliğini Binlerce yıl bir arada yaşadığımız TOPRAKLARINDA BİR ÖRNEĞİ.

Acilen de bu kutsal topraklarda OSLON ANLAŞMASINA göre FİLİSTİN DEVLETİNİN KURULMASINI Ağzında salyanlar akan Hayvanlarını ABD KANADANIN ARİZONA BÖLGESİNE orada yerleştirip bağlamaları gerektirir.

Bu zengin kutsal topraklarda bastıkları ayak izlerini kirlettikleri toprağı kutsal meleklerimiz kaf dağının arkasına taşırmaya hakkımız yok.   GELECEĞİMİZ ANCAK BU ŞEKİLDE SAĞLANİR..

HOŞÇA KALIN…

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?