USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Eğitim

BAŞARILI ÖĞRENCİLERDEN KURTARAN’A ZİYARET

Okullar arası futbol müsabakalarında il ve bölge şampiyonu olup Türkiye yarı finallerine katılacak olan Veysel Karani AİHL Spor Proje Okulu öğrencileri, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran'ı ziyaret ettiler.

BAŞARILI ÖĞRENCİLERDEN KURTARAN’A ZİYARET
23-02-2024 13:33
23-02-2024 13:35

Öğretmenleri refakatinde ziyarete gelen başarılı öğrencileri konuk eden İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, Okul Müdürü M. Siraç Dadak ve öğretmenlerinden okullar arası futbol müsabakaları hakkında bilgi alıp öğrencilerle bir süre sohbet etti. Bölge birincisi olan öğrencileri kutlayan Müdür Kurtaran, 24 Şubat-1 Mart tarihleri arasında Trabzon ilinde yapılacak olan Türkiye yarı finallerinde öğrencilere başarı diledi.

Müdür Kurtaran, öğrencilerle yaptığı konuşmada gösterdikleri disiplinli çalışma ve başarılarından dolayı onları tebrik etti. Spordaki başarılarının, disiplinli çalışma iradesinin bir göstergesi olduğunu belirterek bu iradenin ve azmin hayatın her alanında gösterilmesi gerektiğini vurguladı.

Müdür Kurtaran, öğrencilere spordaki başarıların yanı sıra akademik eğitimde de başarılı olmaları ve bu başarılarıyla iyi birer insan olarak akranlarına ve küçük kardeşlerine rol model olmaları gerektiğini hatırlattı. Bulundukları her yerde başarıları kadar iyi birer insan olarak da hafızalarda yer edinmeleri gerektiğini belirtti.

Spordaki başarıların unutulabileceğini ancak iyi bir insan olarak ortaya koyulan başarının her zaman hatırlanacağını ifade eden Müdür Kurtaran; öğrencilere, il birinciliği ve bölge birinciliği kazandıkları için tebrik etti. Ayrıca, öğrencilere rehberlik eden hocalarına ve destek olan okul yöneticilerine teşekkür etti.

Son olarak, okullar arası futbol müsabakalarında ilimizi ve bölgemizi Trabzon'da yapılacak Türkiye yarı finallerinde temsil edecek olan öğrencilere başarılar diledi.

Gerçekleşen ziyaretin sonunda öğrencilere kitap okuma noktası gezdirilerek günün anısına onlara kitap hediye edildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ